logo Himmelporten spirituelt univers, behandlinger forløb uddannelser

Om Yvonne Nielsen

Mit Spirituelle Liv

Jeg startede med at uddanne mig som Reiki Healer grundet en nærtståendes alvorlige diagnose.

Reiki Healing er den mest anerkendte healing-form på verdensplan.

I mange år har jeg være Reiki Master Teacher og uddanner Reiki healere i at bruge healing som supplement til traditionel behandling. Vores ånd har så meget mere power, vi kan tilgå og få gavn af.

Jeg har mange uddannelser, men foruden Reiki Master Teacher er jeg i det spirituelle uddannet Håndlæser, Clairvoyant og Medium. Jeg er bl.a. uddannet i Den Engelske Spiritualist Kirke, hvor jeg selv underviser og tilegner mig ny viden løbende.

Jeg er tillige uddannet Hypnotisør og Coach. Jeg har udviklet min egen Hypno – Healing, som er traumebehanling og forløsning af gamle mønstre og vaner.

Jeg er International Underviser og foredragsholder.

Jeg har klienter i det daglige og derud over underviser jeg på Himmelportens Uddannelsescenter.

Yvonne Himmelporten spirituelt univers, behandlinger forløb uddannelser

Min spirituelle opvågning

Jeg har været spirituel hele mit liv, så længe jeg kan huske og før det. Mine forældre kan fortælle mig historier fra, jeg var ganske lille om min spiritualitet. Jeg var efter sigende kun 4 år, da de første oplevelser kom. Vi skulle flytte fra Biersted til Støvring, hvor mine forældre byggede hus og jeg løb rundt på byggepladsen ved siden af vores, hvor jeg kunne høre folk snakke, men kunne ikke finde dem. Jeg kunne stadig høre stemmerne og ledte så efter en radio, men fandt stadig intet. Jeg fortalte mine forældre, at jeg kunne høre stemmerne og det var den spæde start på min spirituelle rejse.

I årene der fulgte, var der mange historier om, hvad jeg kunne høre og se spirituelt, og ikke mindst forudse. Når telefonen ringede, kunne jeg fortælle, hvem det var og hvad de ville. Jeg forudså min morfars død og fik et chok, da det gik i opfyldelse.

Jeg lukkede ned for min spiritualitet omkring 19-årsalderen efter opfordring fra et nært familiemedlem. Man var bange for, at jeg skulle miste fodfæste og blive skør. Jeg lukkede helt ned og gik en helt anden vej i livet. 

Jeg uddannede mig til Idrætsmassør, Idrætsskade terapeut og Social- og Sundhedsassistent – alt sammen uddannelser med fokus på det fysiske. Jeg blev gift og fik barn, hus og levede det liv, der var forventet af mig.

Desværre mistede jeg mig selv i processen. Jeg fik to store alvorlige depressioner, hvor jeg var ved at forlade min mand og blev svært selvmordstruet. Det var en øjenåbner for mig. Jeg var på vej til at ødelægge mit liv og min familie.

Jeg valgte at kæmpe mig igennem min depression med stor støtte fra min mand og valgte også, at finde mig selv igen. Finde ind til min sjælskerne og den autentiske udgave af mig.

Et valg jeg aldrig har fortrudt.

Jeg står i dag stærkere end nogensinde før, jeg vier mit liv til at hjælpe andre og jeg er stadig lykkeligt gift med den samme mand.

Der var intet galt med mig, der var noget galt med mine omstændigheder.

lille logo himmelporten spirituelt univers

© 2022 Himmelporten

Kontakt

BEHANDLINGER
Kirkebakken 4
9640 Farsø

UDDANNELSESCENTER
Søndergade 31, 1. sal
9600 Aars

+45 40 84 31 16

yvonne@himmelporten.dk

Følg Himmelporten